by ΕΛΕΝΗ ΚΡΑΒΒΑΡΗ
Server Room
Epsilon Net Gold Partner
3-gears-hi

Γνωρίζουμε πως  να καινοτομούμε. Δημιουργούμε ευκαιρίες για εσάς. Συνεργαζόμαστε και προβλέπουμε για την επιχείρηση σας. Παρέχουμε ασυναγώνιστη υποστήριξη.

Discover

erp-software

Το κέντρο μιας σύγχρονης επιχείρησης είναι το μηχανογραφικό της σύστημα. Παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις και αυτοματσιμούς. Συμβουλευτείτε μας για το πως μπορούμε να βοηθήσουμε στην επένδυση σας.

Discover

Δικτυακός Γράφος

Κερδίστε βαθιά γνώση και στατιστικές απαντήσεις με τα δεδομένα που έχετε αποκτήσει. Συνδυάστε πληροφορία από πολλά σημεία και κάντε τις αποφάσεις σας εύκολες και προσβάσιμες από απλά Report στο mail σας

Discover

Ας συνεργαστούμε να παραδώσουμε τη βέλτιστη λύση στην επιχείρησή σας.
cyber security lock

Τα δεδομένα σας είναι ανεκτίμητα για εσάς. Αντιμετωπίστε τα και αναλόγως. Ασφαλίζουμε το δίκτυο σας από ιούς και “περίεργα” βλέματα. Συμβουλεύουμε τους χρήστες για best practices.

More

pencil ruler

Προγραμματίζουμε για εσάς custom εφαρμογές, συνδέουμε μεταξύ τους διαφορετικές εφαρμογές ή επεκτείνουμε ήδη υπάρχουσες ώστε να καλύπτουν συγκεκριμένες ανάγκες σας.

More

Disaster Plan

Όλοι απευχόμαστε περιπτώσεις σφάλματος. Προβλέπουμε σωστά όμως τις ενέργειες μας για αυτό; Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και τεστάρουμε λύσεις ανάκαμψης από καταστροφή για εσάς.

More

Data Migration Checklist

Μεταφέρουμε τα δεδομένα σας σε νέα εφαρμογή μηχανογράφησης. Δημιουργήσαμε εργαλεία για την μεταφορά δεδομένων μεταξύ εφαρμογών τα οποία μπορούμε να επεκτείνουμε στις δικές σας ανάγκες

More

Σημεία Κλειδιά στη Φιλοσοφία μας

Σχεδιάζουμε λύσεις με βάση τις ανάγκες σας και τις δικές σας πρωτοβουλίες στην επιχείρηση. Ενσωματώνουμε την πληροφορική και τους αυτοματισμούς στην στρατηγική σας.

  • Βοηθάμε στην κοστολόγηση των εμπορευμάτων/υπηρεσιών/προϊόντων σας
  • Απελευθερώνουμε χρόνο από το ανθρώπινμο δυναμικό σας με αυτοματισμούς
  • Αναλύουμε στατιστικά την επιχείρηση για να κατανοήσουμε την ανάπτυξη της
  • Σε συνεργασία με τον λογιστή σας αναλύουμε τα κόστη με σκοπό την μείωση τους

Συχνές Ερωτήσεις

Βασικό μας προτέρημα θεωρούμε ότι μπορούμε να προσαρμοστούμε στις ειδικές ανάγκες όλων των επιχειρήσεων, από την μεγάλη χονδρική και παραγωγική, μέχρι την εντατική λιανική και την παροχή υπηρεσιών, όπως άλλωστε αποδεικνύει και η μεγάλη λίστα ευχαριστημένων πελατών μας.

Τα χρόνια προϋπηρεσίας και οι πολυάριθμες εγκαταστάσεις μας έδωσαν την εμπειρία να διαχειριστούμε δικά σας προβλήματα. Συνεργαζόμαστε χρόνια με λογιστές και οικονομολόγους και έχουμε πιστοποιηθεί στην παραμετροποίηση εφαρμογών από τους κατασκευαστές τους.

Το κομμάτι της ιστοσελίδας που αναφέρει τους πελάτες μας είναι το καλύτερο σημείο για να αναζητήσετε την απάντηση. Εμείς μπορούμε στη συνέχεια να σας παρουσιάσουμε λύση στα μέτρα σας λειτουργική για proof of concept. Αποδεικνύουμε έμπρακτα ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Information technology is at the core of how you do your business and how your business model itself evolves.
Satya Nadella (Microsoft CEO 2014 – )
ΒΙ – Analytics

Καθημερινά δεδομένα μετατρέπονται σε ποιοτικές εικόνες οδηγώντας σε γρήγορες και προσοδοφόρες αποφάσεις.

Καινοτομία

Δε θα εμπιστευόσασταν τον server σας σε κάποιον που δεν έχει ξαναδει έναν… Εμείς κατανοούμε τι κάνει αυτό το μαγικό κουτί για εσάς.

Finance

Ρωτήστε το λογιστή σας “πόσο ελεύθερο χρόνο έχεις;” Βοηθήστε τον οικονομολόγο να σας συμβουλεύσει για την ανάπτυξή σας, δίνοντας του δώρο, λίγο χρόνο!

ΕΡΓΑ ΜΑΣ
Έχουμε συνεργαστεί με επιχειρήσεις, ηγέτες στο χώρο τους.

Αναλάβαμε και εκτελέσαμε την αναβάθμιση του Data Center του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας. Εξασφαλίστηκε η άμεμπτη μετάπτωση από τους παλιούς στου νέους διακομιστές.

6η ΥΠΕ Γενικό Νοσοκομείο Άρτας

Εγκαταστήσαμε παραμετροποιήσαμε την Λογιστική και εμπορική διαχείριση, την οποία μεταφέραμε στο private Cloud της εταιρίας, στο εργοστάσιο της Ολυμιακής Χελιού και Σολωμού Α.Ε.

Olympic Eel and Salmon – Foppen

Συντηρούμε το πληροφοριακό δίκτυο και την εφαρμογή παρακολούθησης ξενοδοχείου και εστιατορίου για την Κ. Κουτσούμπα και Υιοί Ο.Ε.

Ξενοδοχείο Ορίζοντες Τζουμέρκων

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνεργαστείτε μαζί μας για να αναπτύξουμε λύσεις που θα ενσωματώσουν το πληροφοριακό σας σύστημα στην εργασία σας.

Θα θέλατε να σας καλέσουμε τηλεφωνικά και να συζητήσετε με έναν εκπρόσωπο μας; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και περιληπτικά την ανάγκη σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε και μέσω email.

Στείλτε μας μήνυμα ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2681070470 Δευτέρα έως και Παρασκευή και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Top