Εφάρμοσε ένα σύγχρονο ERP

Αξιοποίησε τη σύγχρονη πληροφορική για την οργάνωση της επιχείρησης σου

Εφάρμοσε ένα σύγχρονο ERP

Αξιοποίησε τη σύγχρονη πληροφορική για την οργάνωση της επιχείρησης σου

by admin
Για να είναι μια επιχείριση σύγχρονη και αποτελεσματική, πρέπει να διαθέτει την κατάλληλη μηχανογράφηση. Από την καταγραφή των παραγγελιών, τη λειτουργία της αποθήκης, τις διανομές μέχρι την έκδοση τιμολογίων και αποδείξεων λιανικής, η μηχανογράφηση βρίσκει πεδίο εφαρμογής, με θεαματικά αποτελέσματα στη λειτουργία της επιχείρησης.

Εφαρμογές Εμπορικής Διαχείρισης

Η εγκατάσταση μιας σύγχρονης εφαρμογής Εμπορικής Διαχείρισης, βελτιώνει και απλοποιεί τις διαδικασίες, μειώνει το χρόνο εκτέλεσης και δίνει την πληροφορία εκείνη για τον έλεγχο της επιχείρησης και το στρατηγικό σχεδιασμό των επιχειρηματικών κινήσεων. Η εταιρεία μας παρέχει μια από τις πλέον εξελιγμένες εφαρμογές για την εμπορική διαχείριση, που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

HRM εφαρμογές

Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον των επιχειρήσεων, η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, αποτελεί μείζον ζήτημα. Η εταιρεία μας παρέχει λύσεις, για την παρακολούθηση της μισθοδοσίας, την ωρομέτρηση και την παρακολούθηση των ανθρώπινων πόρων της επιχείρησή σας, λειτουργικές, ευέλικτες και πλήρως εναρμονισμένες με το GDPR.

CRM εφαρμογές

Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης και παρέχει ολοκληρωμένη και έξυπνη πληροφόρηση αναβαθμίζοντας το προφίλ της επιχείρησης, ενδυναμώνοντας τις πελατειακές σχέσεις και εξοπλίζοντας το τμήμα πωλήσεων με ένα πανίσχυρο εργαλείο. Μέσα από μία πληθώρα εκτυπώσεων και αναφορών επιχειρηματικής ευφυίας, παρέχει πληροφορίες για τους πελάτες και τους δυνητικούς πελάτες.

Φιλοξενία και Εστίαση

Η εταιρείας μας διαθέτει λύσεις μηχανογράφησης που καλύπτουν πλήρως ξενοδοχειακές επιχειρήσεις από ξενώνες και camping έως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Επίσης παρέχει λύσεις για επιχειρήσεις εστίασης, όπως καφέ, εστιατόρια κλπ. με μία γκάμα παρεχόμενων υπηρεσιών για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών της επιχείρησης.

Γιατί εμάς

Η πολυετής εμπειρία μας στη μηχανοργάφηση επιχειρήσεων καθιστούν τα στελέχη μας ικανά να βρουν την λύση εκείνη που ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

  • Μελετούμε σε βάθος τις ανάγκες τις επιχείρησης
  • Αναζητούμε τα κρίσιμα σημεία
  • Σχεδιάζουμε από κοινού τη βέλτιστη λύση
  • Υλοποιούμε τις λύσεις και ελέγχουμε την απόδοσή τους
  • Παρέχουμε πλήρη υποστήριξη των εφαρμογών

Το πρώτο βήμα της επιτυχίας είναι η λεπτομερής καταγραφή και η αναγνώριση των κρίσιμων σημείων για τη βέλτιστη απόδοση των λύσεων που θα υιοθετηθούν.

Από κοινού θα σχεδιάσουμε τη λύση που θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας έτοιμες εφαρμογές ή custom εφαρμογές «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σας.

Η υλοποίηση των λύσεων γίνεται από έμπειρα στελέχη της εταιρείας μας, τα οποία αναλαμβάνουν την εκπαίδευση του προσωπικού και την παραμετροποίηση των εφαρμογών σε περίπτωση που προκύψει ανάγκη. Παρακολουθούν στενά τη λειτουργία και την αλληλεπίδραση των εφαρμογών με την λειτουργία της επιχείρησης, μέχρι να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα

Η εταιρεία μας παρέχει υποστήριξη και μετά την εγκατάσταση για την επίλυση αποριών, την αποκατάσταση βλαβών, την εγκατάσταση αναβαθμίσεων και την παραμετροποίηση της εφαρμογής, ώστε να ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε μεταβολή επιθυμεί η διοίκηση.

Στόχος μας

Να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη λύση εκείνη που ταιριάζει απόλυτα σε εσάς, ώστε να πάτε την επιχείρησή σας ένα βήμα μπροστά.

Top