Σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης σας

Υποστηρίζουμε συνολικά το δίκτυο σας

Σε όλα τα στάδια ανάπτυξης της επιχείρησης σας

Υποστηρίζουμε συνολικά το δίκτυο σας

by admin
Εξυπηρετούμε όλες τις πτυχές ενός δικτύου με φροντίδα για την επένδυση κτήσης του αλλά και με στόχο να λειτουργεί σαν ένα βοηθητικό γρανάζι για την επιχείρηση.

Διακομιστές

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους διακομιστών παγκοσμίως αλλά και με το λογισμικό που αυτοί «τρέχουν». Αυτό μας επιτρέπει  να σχεδιάσουμε μια λύση που μπορεί ο «εγκέφαλος» της επιχείρησης να είναι πραγματικά ένα πολύ έξυπνο εργαλείο.

Δικτυακές υποδομές

Σχεδιάζουμε τη ραχοκοκαλιά του δικτύου σας, ακριβώς σαν ένα νευρικό σύστημα. Επιτρέπουμε στην πληροφορία να επεκταθεί σε όλη την έκταση των κτηρίων σας χωρίς bottlenecks. Επεκτείνουμε με ασύρματο δίκτυο για να δημιουργήσουμε ένα φιλικό περιβάλλον για τις φορητές συσκευές και εργαζόμενους που κινούνται έντονα στο χώρο.

Τάσεις στα δίκτυα πληροφορικής

Σχεδιάζουμε και υποστηρίζουμε βάσει τεσσάρων αξόνων.

  • Οικονομία στη συντήρηση
  • Επεκτασιμότητα
  • Πρόβλεψη λαθών
  • Σταθερότητα

Για το λόγο αυτό έχουμε αναπτύξει συστήματα που μας επιτρέπουν την απομακρυσμένη διαχείριση συσκευών του δικτύου, Online σύνδεση για την παρακολούθηση της «υγείας» συσκευών που είναι mission critical, καθώς και ένα σύστημα για την αποτελεσματική διαχείριση δελτίων υποστήριξης σε χρήστες.

Με τη χρήση Virtualization σε περιβάλλοντα που υποστηρίζουμε μπορούμε να αυξήσουμε το βαθμό απόδοσης από τη χρήση του υφιστάμενου υλικού. Οικονομία και ευκολία στη μετάβαση σε νέα περιβάλλοντα.

Υπολογιστική ισχύς και αποθήκευση δεδομένων. Πλέον δε χρειάζεται να έχετε in house σχεδόν καθόλου εξοπλισμό. Μπορείτε να δουλέψετε στο «σύννεφο» πάνω από τους ισχυρότερους server ή τους μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους… και όλα αυτά απλά μέσω Internet αλλά και με προϋπολογισμένο κόστος!

Πλέον κάθε χρήστης έχει τη δική του προσωπική έξυπνη συσκευή, απλά στην τσέπη του. Γιατί ένα δίκτυο να μην μεριμνά πλέον και για αυτούς τους χρήστες που μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα κατακόρυφα;

Server Room
Epsilon Net Gold Partner
Top